perjantai 5. marraskuuta 2010

Superonnistumisia agilityssä

Viimekertaisen agilityn jälkeen jäi kyllä tosi hyvä fiilis. Ensinnäkin treenit menivät aivan upeasti, kun pikkuneiti oli oikein skarppina kaikilla esteillä ja irtosi kahden hyppyesteen jälkeen putkeen kuin salama. Noh, putki onkin ollut aina yksi neidin lemppareista ja ikinä se ei ole sitä aristellut, joten siinäpä ehkä syy loistavalle irtoamiselle. Kaikkein eniten ilonaiheita ohjaajalle aiheutti kuitenkin pikkuneidin mahtisuoritukset kepeillä, jossa se ei tehnyt jekun jekkua (ei siis hyppyjä ohjureiden yli tai oikoreittejä kuten viimeksi) vaan pujotteli molemmista suunnista täsmälleen niinkuin pitää. Neiti oli tosin vielä narussa, jonka jätän kyllä ensi viikolla pois, kun kepit meni niin hienosti. Ehkäpä kokeillaan myös täyttä 12 kepin sarjaa kuuden kepin sijaan. Että ei muuta kuin way to go, Senna!
Jatko1-kurssihan lähenee jo loppuaan, joten agilitytreenin lopuksi kyselin sitten kurssin vetäjältä jatko2-kurssin alkamisajankohtaa, joka on iloksemme jo tammikuussa. Ohjaaja sanoikin meidän olevan jo oikein valmiita osallistumaan astetta haastavimpiin treeneihin. Tämäkös jos mikä oli aivan mahtava kuulla, sillä tarkoittaahan se sitä, että olemme edistyneet hyvin ja oppineet kaiken tärkeän jatkoharjoittelua ajatellen. Joulun jälkeen koittaa siis uusi vuosi ja uudet kujeet ainakin agilityn saralla. Mikäpä sen hauskempaa.
Ensi viikolla pikkuneidillä onkin aivan uusi koitos edessä, kun suunnistamme Paviljongille sipsuttelemaan näyttelykehään. Nettisivuilta kurkkasin jo, että kaiken kaikkiaan koiria on tulossa peräti 5100 ja shelttejäkin on ilmoittautunut yhteensä 78 kipaletta, joista peräti 47 on narttuja. Että huh, ihan meinaa jo alkaa vähän jännittämään, vaikka tuskinpa ne kaikki kisavaat nuorisoluokassa. Kotiin en ole saanut vielä mitään näyttelypostia, mikä vähän kummastuttaa, kun näyttelyyn on aikaa enää viikko. Luulisi, että edes jotain infoa tupsahtaisi postiluukusta. Kohta täytyy kyllä varmaan tiedustella järjestäjiltä, että onko meidät ihan unohdettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti